Sunati-ne! 021.255.21.83 (Luni-Vineri 8-16)

Despre uleiul de trandafir

Despre uleiul de trandafirUleiul de trandafir este numit de catre specialistii in cosmetica ca fiind un ulei de frumusete si se obtine prin macererea petalelor in ulei de susan. Este originar din Franta si India si se prezinta sub forma lichid limpede cu o culoare galbena. Uleiul de trandafir este folosit si ca o materie prima pentru pregatirea diferitelor produse cosmetice. Baza uleiului de trandafir este reprezentata de uleiul de susan, care are numeroase proprietati nutritive, regenerante, catifelante etc. Se absoarbe foarte bine in piele si nu lasa urme sau pete inestetice.

Proprietatile uleiului de trandafir

Uleiul de trandafir are numeroase proprietati miraculoase precum: antirid, nutritive, calmante, nutritive, catifelante, regenerante, fermizante, tonice cutanate etc.

Beneficiile uleiului de trandafir

Uleiul de trandafir este extrem de benefic in prevenirea si aparitia ridurilor de expresie, pentru gat si decolteu. Este perfect pentru orice tip de ten de la cel normal pana la cel uscat si fragil. Nu produce reactii adverse si este recomandat a fi folosit atat dimineata cat si seara inainte de culcare. Catifeleaza si hidrateaza oferind pielii un aspect neted si placut la atingere.

Recomandari in cosmetica

Recomandari in cosmeticaUleiul de trandafir se poate aplica ca atare pe piele sau se poate include in anumite produse pentru ingrijirea corporala cum ar fi: creme, lotiuni cu o textura usoara, compozitii pentru decolteu, serumuri pentru masajul facial, emulsii etc. Se poate utiliza simplu sau se poate combina cu alte uleiuri active liposolubile.


Comanda Ulei De Trandafir